Temat: Suwalszczyzna
Ojjj taaaak! Ja też polecam Suwalszczyznę. Polecam nie pasteryzowane piwo z beczki w Barze Pod Klonem w drodze ze Smolnik nad Hańczę. Można też tam zjeść drożdżowe bułki pieczone przez właścicielkę - pyszne. Pani Halinka to mistrzyni świata w konkurencji drożdżowa bułka. Ruskie pierogi w barze w Smolnikach lepione na miejscu to też mistrzostwo świata no i te pieczone tam sękacze ... hmmm Nie mówiąc już o melu i o serach robionych przez mieszkające tam panie. Piękna przyroda, zwierzaki, szlaki turystyczne. Fajni ludzie, którzy traktują turystę jak człowieka a nie obiekt dzięki któremu można zarobić. Ale mi się miło zrobiło ... jak sobie powspominałam ... W tym roku też tam jedziemy. Już...
Źródło: forum-pruszkow.pl/viewtopic.php?t=113