Temat: Wykaz pracowników Instytutu w Kalsku
...Zakład Technologii Żywności i Żywienia Człowieka
Kierownik zakładu
dr inż. Anna Gawrońska
Pracownicy:
prof. dr hab. inż. Zygmunt Gil
prof. dr hab. inż. Wiesław Kopeć
prof. dr hab. inż. Grażyna Krasnowska
prof. dr hab. inż. Stanisław Peroń
prof. dr hab. inż. Tadeusz Szmańko
doc. dr inż. Kazimierz Michalak
dr inż. Anna Gawrońska
dr inż. Artur Gryszkin
dr inż. Zbigniew Janiszyn dr Stefan Jerzyniak
dr inż. Bogna Latacz
dr inż. Agnieszka Maj
dr Jan Szajkowski
dr Julita Wiśniewska
mgr Katarzyna Jaruta
mgr inż. Janusz Kupiński
mgr inż. Agnieszka Mirończyk
mgr inż. Barbara Wojtkiewicz-Brejwo
Źródło: iziir.fora.pl/a/a,7.html